X

Välkommen till GCC Capital / Balanzia!

Här kan du hantera dina sparkonton och privatlån hos oss genom att logga in med ditt BankID. För att bli kund och ansöka om ett nytt sparkonto eller privatlån, logga in först med ditt BankID och välj sedan den typ av ansökan som du är intresserad av. Mer information om våra produkter och tjänster hittar du på www.gccab.com och www.balanzia.se. Har du problem är du alltid välkommen att kontakta vår Kundtjänst!

 

Inloggning BankID

  • BankID på denna enhet
  • BankID på annan enhet
  • Intern inloggning

 

 

Om du har problem att logga in

 

Om du har problem med att logga in med BankID installerat på din dator så vänligen säkerställ att du har senaste versionen av Bank ID klienten installerad. Detta gör du genom att gå till https://install.bankid.com. Har du BankID installerat på en mobiltelefon eller surfplatta, så kallat "Mobilt BankID," vänligen kontrollera så att du har senaste versionen av BankID applikationen installerad. Webbläsarna Microsoft Edge och Internet Explorer har kända problem med Bank ID varför vi rekommenderar att du använder Google Chrome eller Mozilla Firefox istället om det inte fungerar. 

 

För svar på vanliga frågor och lösningar på vanliga problem, besök https://support.bankid.com. Du kan även kontakta den bank som du skaffat BankID genom som erbjuder generell Kundtjänst för BankID. 

 

BankID är en e-legitimation som gör det möjligt för företag, banker, organisationer och myndigheter att både identifiera och ingå avtal med privatpersoner på Internet. BankID är en elektronisk ID-handling som är jämförbar med pass, körkort och andra fysiska legitimationshandlingar. Bankerna utfärdar e-legitimationen

Alla privatpersoner som har svenskt personnummer kan skaffa BankID e-legitimation genom sin bank. Åldersgränsen är något som bankerna själva bestämmer, men vanligast är att BankID utfärdas till personer från 13 eller 18 års ålder. För omyndiga krävs dock målsmans godkännande.

För att få ut sin BankID e-legitimation måste kunden styrka sin identitet - precis som när ett vanligt ID-kort utfärdas.

För mer information om Bank ID, vänligen besök www.bankid.com